>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: я готовий дати Реброву шанс

Тренерові треба лише виграти в "Шахтаря" 15 травня

Суркіс: я готовий дати Реброву шанс
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Сергій Ребров може стати головним тренером київського «Динамо». Для цього тренерові потрібно завоювати Кубок України - перемогти у фіналі «Шахтар». Про це в ефірі каналу «Футбол 1» розповів Ігор Суркіс:

«У команді хороша обстановка. Я це бачив, був кілька разів на тренуваннях. До Реброва ставляться футболісти шанобливо. Вони його чують!

Мені здається, що фінал Кубка України буде лакмусовим папірцем. Повірте мені, за всіх обставин я Реброву теж дам шанс.

Якщо Ребров виграє Кубок України? Ми будемо з ним сідати і серйозно розмовляти, щоб він продовжив роботу в київському «Динамо».

Ребров - молодий, у нього все попереду. Кажуть, що молодим треба давати шанс - у другій лізі, нехай потренують там і там. Я зараз не кажу, що в Реброва "динамівське" серце, хоча коріння в нього донецьке. Я ж про це не кажу. Я кажу, що шанс дали багатьом молодим тренерам. Чому б і Реброву не спробувати дати такий шанс».

Нагадаємо, Ребров на тренерському містку «Динамо» змінив Олега Блохіна. Під його керівництвом "динамівці" в чемпіонаті України здобули 2 перемоги в чотирьох матчах, а також розгромили «Чорноморець» у півфіналі Кубка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram