>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: в Україну важко заманити хорошого тренера, але де з ким я вже зустрівся

"Динамо" очолить іноземець?

Суркіс: в Україну важко заманити хорошого тренера, але де з ким я вже зустрівся

Зараз у Україну не так-то легко заманити хорошого тренера. Проте, президент "Динамо" Ігор Суркіс не сидить без діла і вже провів зустрічі з можливим кандидатом.

"Ігор Суркіс шукає нового тренера. Дуже сподіваюся, що, можливо, вийде у Сергія Реброва, але я весь час перебуваю в пошуку, ці думки у мене в голові. Зараз все це дуже складно. Скажу відверто, що де з ким я вже зустрічався . Але не так легко сьогодні заманити в Україну хорошого тренера.

Я перебуваю в пошуку і весь час про це думаю, щоб команду підняти на новий якісний рівень. Зараз це не найголовніше, зараз треба зберегти наш футбол, закінчити чемпіонат. У нас буде пауза, тоді будемо розбиратися в нашому господарстві.

Я не можу сказати, з ким я веду переговори, не хочу підставляти людей. Я зобов'язаний визначитися протягом щонайбільше 10 днів після закінчення чемпіонату, щоб на зборах був уже головний тренер. Часу вести переговори і тягнути немає. У новий сезон команда повинна вступити з новим головним тренером", - розповів Суркіс каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, раніше румунські ЗМІ повідомляли, що представники "Динамо" провели попередні переговори з Даном Петреску. У Росії в свою чергу пишуть про зацікавлення Суркіса в Курбані Бердиєві.

Зараз же командою керує Сергій Ребров. Під його керівництвом "Динамо" у трьох іграх здобуло одну перемогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram