>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Матч "Зоря" - "Шахтар" перенесено на нейтральне поле

У Луганську зараз небезпечно

Матч "Зоря" - "Шахтар" перенесено на нейтральне поле
Фото: EPA/UPG

Матч 27-го туру Прем'єр-ліги "Зоря" - "Шахтар" у Луганську не відбудеться. Генеральний директор луганського клубу Сергій Рафаїлов заявив, що гра буде перенесена в інше місто:

"На адресу футбольного клубу, Федерації Футболу України і прем'єр-ліги надійшов лист з УВС міста Луганська з інформацією про те, що міліція міста та області не зможе забезпечити порядок і охорону вболівальників 11 травня 2014 року.

Міліція настійно просить перенести цей матч на іншу дату чи в інше місто. Згідно з Регламентом Всеукраїнських змагань, де написано, що останні два тури повинні проводитися в один день і в один час, в зв'язку з тим, що є вказівка ФІФА про те, що всі чемпіонати мають бути закінчені до 18 травня у зв'язку з проведенням фінальної частини Чемпіонату світу з футболу, на іншу дату матч "Зоря" - "Шахтар" перенести неможливо.

Виходячи з ситуації, що склалася, луганська "Зоря", донецький "Шахтар", прем'єр-ліга і Федерація Футболу України займаються пошуком міста, яке погодиться провести цю зустріч.

Одним із варіантів був стадіон "Славутич" у місті Запоріжжя, але керівництво міста Запоріжжя в особі мера відмовило прем'єр-лізі і футбольним клубам.

Зазначимо, що матч повинен відбутися 11-го травня. Донецький "Шахтар" у цій грі може оформити чемпіонство. Для цього "гірникам" достатньо зіграти внічию.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram