>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: Хачеріді до кубкової гри з "Чорноморцем" не відновиться

Динамівці повинні сумлінно дограти сезон

Ребров: Хачеріді до кубкової гри з "Чорноморцем" не відновиться
Фото: fcdynamo.kiev.uа

7 травня київське "Динамо" в рамках півфіналу Кубка України зустрінеться з одеським "Чорноморцем". Сергій Ребров, який очолює киян після відставки Олега Блохіна, розповів про підготовку команди до цієї гри:

"Після матчу з "Металургом" у Донецьку ми дали команді кілька вихідних, щоб хлопці трохи побули у своїх сім'ях, адже останнім часом вони мали дуже відчутні навантаження і фізично, і психологічно. Сподіваюся, що наші гравці розуміють усю важливість майбутнього поєдинку і, відпочивши, віддадуть підготовці до неї всі сили. Усе-таки гра з "Чорноморцем" важлива не тільки для наших уболівальників, а й для самих футболістів "Динамо" - адже вони самі виходять на поле, вони самі виграють і програють. Так, останнім часом психологічна ситуація, в якій доводилося працювати хлопцям, була дуже складною, але, сподіваюся, вони з неї вийдуть з честю. Усі футболісти на ногах, окрім Жені Хачеріді, який точно з "Чорноморцем" не зіграє. Правда, Андрій Ярмоленко трохи застудився, кілька днів не тренувався, але він уже буде на ногах. Зате все гаразд уже з Велозу і Шовковським.

Немає сенсу опускати руки. Потрібно сумлінно дограти сезон, а потім уже президент буде приймати рішення. Я вже сказав футболістам: "Що завгодно можете думати про свої подальші плани, але тут ви повинні сумлінно відпрацювати чемпіонат. А потім підходьте до президента і вирішуйте свої питання". Буду я тут чи ні, але решту матчів ми повинні зіграти сумлінно. Насамперед для себе сумлінно! Щоб потім ти не шкодував, що міг щось зробити, але не зробив цього. Мені важливо було сказати ці слова команді, щоб самі футболісти перейнялися тим, що на стадіон приходять люди зі значно нижчим достатком, ніж у гравців "Динамо", але вони приходять, платять останні гроші, щоб подивитися на спектакль, гру. Тому виходьте на поле, віддавайтеся грі повністю і живіть із чистою совістю!"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram