>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Булатов попросив Конькова не проводити фінал Кубка в Харкові

У "Першій столиці" зараз небезпечно

Булатов попросив Конькова не проводити фінал Кубка в Харкові
Фото: Катерина Серко

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов повідомив, що він звернувся до президента ФФУ Анатолія Конькова з проханням про перенесення фіналу Кубка України з Харкова в інше місто:

"У вівторок я попросив Анатолія Конькова не проводити фінал Кубка України в Харкові у зв'язку з тим, що там небезпечно, і запропонував розглянути кандидатури міст з інших регіонів України. Поєдинок потрібно перенести в регіон, де ситуація спокійніша.

Рішення провести вирішальний поєдинок Кубка в Харкові викликало чимало негативних емоцій у футбольному співтоваристві країни. Ультрас українських клубів також звернулися до ФФУ з проханням перенести вирішальний фінал Кубка до Львова".

Нагадаємо, рішення про проведення фіналу Кубка в Харкові було прийнято Виконкомом ФФУ 22-го квітня. За регламентом змагання фінальний поєдинок повинен пройти на нейтральному полі, тому зі списку претендентів були виключені Київ, Донецьк та Одеса. Дніпропетровськ відпав через проблеми з газоном на "Дніпро Арені". Тому конкуренцію Харкову міг скласти лише Львів.

Зазначимо, що в останні дні ситуація в Харкові загострилася. У неділю в центрі міста сталася сутичка ультрас з "Оплотом". У понеділок було скоєно замах на мера міста Геннадія Кернеса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram