>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Анчелотті: я не вбивав тікі-таку

"Галактікос" провели ідеальний матч

Анчелотті: я не вбивав тікі-таку
Фото: EPA/UPG

Учора "Реал" на виїзному півфінальному поєдинку ЛЧ розгромив "Баварію" - 4:0. Головний тренер мадридців Карло Анчелотті після матчу не приховував своєї радості:

"Думаю, це був наш найкращий матч, особливо якщо враховувати, що ми грали з дуже серйозним суперником. Це дивовижний результат, якого можна досягти після проведення ідеального матчу, що ми і зробили.

Для "Реала" було дуже важливо вийти у фінал після трьох вильотів у півфіналах.

Чому я не замінив Алонсо? Гра складалася для нас добре, але за рахунку 3:0 вона ще не була зроблена. Я пам'ятаю поразку у фіналі, коли моя команда вела 3:0... У Алонсо було попередження, але не думаю, що це був фол на жовту картку. Ми дуже засмучені, що Хабі не зіграє в фіналі, але постараємося виграти і для нього теж.

Я вбив тікі-таку? Ні, футбол ніколи не вмирає".

Раніше Анчелотті тричі виходив у фінал Ліги чемпіонів з "Міланом" (2003, 2005, 2007) і двічі завойовував трофей. Це його четвертий фінал - рекорд серед тренерів у новому столітті.

У 2005-му році його "Мілан" у фіналі ЛЧ громив "Ліверпуль" 3:0, однак мерсисайдці примудрилися зрівняти рахунок і в серії пенальті виграти фінал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram