>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Україна не стала претендувати на футбольний Євро-2020

Чемпіонат пройде у 13 містах по всій Європі

Україна не стала претендувати на футбольний Євро-2020

Україна не подавала заявку на проведення матчів чемпіонату Європи з футболу 2020року.

До 25 квітня, коли закінчився термін подачі заявок на проведення матчів Євро-2020, УЄФА отримав від 19 національних асоціацій остаточні заявочні досьє, в яких представлені 19 міст, повідомляється в суботу на офіційному сайті УЄФА.

Заявки на стандартні пакети матчів подали Азербайджан (Баку), Англія (Лондон), Білорусь (Мінськ), Бельгія (Брюссель), Болгарія (Софія), КЮР Македонія (Скоп'є), Угорщина (Будапешт), Німеччина (Мюнхен), Данія (Копенгаген ), Ізраїль (Єрусалим), Ірландія (Дублін), Іспанія (Більбао), Італія (Рим), Нідерланди (Амстердам), Росія (Санкт-Петербург), Румунія (Бухарест), Уельс (Кардіфф), Швеція (Стокгольм) і Шотландія (Глазго).

Заявки на півфінальний і фінальний пакет матчів подали Англія (Лондон) та Німеччина (Мюнхен).

Остаточне рішення з призначення 13 організаторів Євро-2020 виконком УЄФА прийме 19 вересня у Женеві.

Матчі фінальної стадії Євро-2020 пройдуть у 13 містах по всій Європі. Матчі розбиті на 13 пакетів: 12 стандартних, що включають в себе три зустрічі групового етапу та одну зустріч плей-офф (1/8 або 1/4 фіналу), а також один пакет, куди входять обидва півфінали і фінал.

До першого крайнього терміну - 12 вересня 2013 року - інтерес до проведення ігор фінального турніру чемпіонату висловили 32 національні асоціації, зокрема і ФФУ.

Передбачалося, що НСК "Олімпійський" буде претендувати на півфінали та фінал турніру, а "Донбас Арена" - на матчі групової стадії та одну гру 1/8 фіналу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram