>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболісти "Барси" вшанували пам'ять Віланови

Тіто виграв останній чемпіонат для "Барси"

Футболісти "Барселони" сьогодні вранці побували на стадіоні "Камп Ноу", де вшанували пам'ять колишнього тренера команди Тіто Віланови, який помер напередодні від раку у віці 45 років.

Разом з іншими гравцями на арені побували Карлес Пуйоль, Андрес Іньєста, Хаві, Віктор Вальдес, який як і раніше пересувається за допомогою милиць, президент клубу Жозеп Бартомеу, спортивний директор Андоні Субісаррета.

Фото: твиттер "Барселоны"

Всі вони залишили записи у книзі співчуттів, в пам'ять про Віланову була оголошена хвилина мовчання. Після цього гравці вирушили на базу "Барси", щоб взяти участь у тренуванні. Завтра на каталонців чекає виїзний матч з "Вільярреалом" у рамках 35-го туру примери.

Сьогодні "Камп Ноу" буде відкритий для вболівальників. Прощання з Вілановою пройде в понеділок.

Нагадаємо, у 2012 році Тіто був призначений головним тренером клубу "Барселона", де раніше працював помічником Хосепа Гвардіоли. "Барса" під керівництвом Віланови впевнено виграла чемпіонат Іспанії 2012/13, набравши 100 очок, а також дісталася до півфіналу Ліги чемпіонів 2012/2013. Після закінчення сезону Тіто покинув команду за станом здоров'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram