>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Таврії" в матчі проти "Шахтаря" не допоможуть основні захисники

Кримчани в Донецьк прибудуть у добряче ослабленому складі

"Таврії" в матчі проти "Шахтаря" не допоможуть основні захисники
Фото: стоп-кадр с видеоролика

У середу донецький «Шахтар» у рамках чергового туру УПЛ на своєму полі зіграє з найслабшою командою чемпіонату - сімферопольською «Таврією».

Кримчани цього сезону не виблискують - команда надійно засіла на дно. Не допомогла «Таврії» і зміна тренера - взимку команду очолив Микола Костов. Під керівництвом Костова кримчани в 7 «весняних» іграх набрали лише одне очко. Усього в активі «Таврія» 9 очок. Від 14-го запорізького «Металурга» команда відстає на 2 очки.

У матчі на «Донбас Арені» кримчанам, як бачимо, розраховувати нема на що. До того ж напередодні візиту в Донецьк Микола Костов утратив двох основних центральних захисників. Марін Любічич в матчі проти «Карпат» отримав восьму за ліком жовту картку і через дискваліфікацію пропустить два поєдинки. З тієї самої причини не зіграє із «Шахтарем» і македонський захисник Бобан Грнчаров. Тож хто буде цементувати центр оборони «Таврії» в середу, не зрозуміло. У резерві Костов має лише бразильця Селіо, який не тішить фанів стабільною грою, а також необстріляна молодь.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram