>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

НП в Одесі: головний тренер "Чорноморця" накинувся на Хуанде Рамоса

Роман Григорчук обурився, що гості забули про "чесну гру"

НП в Одесі: головний тренер "Чорноморця" накинувся на Хуанде Рамоса
Фото: www.chernomorets.odessa.ua

У центральному поєдинку уїк-енду «Дніпро» в Одесі програв місцевому «Чорноморцю» (1:0). Наприкінці першого тайму цього матчу стався неприємний інцидент.

На 40-й хвилині (за рахунку 1:0 на користь господарів) «Дніпро» забив гол, якого суддя матчу Анатолій Жабченко не зарахував: футболісти «Дніпра» порушили негласне правило fair-play, не повернувши м'яч господарям (Тейку вибив м'яч в аут, бачачи, що його партнер по команді лежить на газоні).

Після цього біля крайки поля спалахнула «пожежа». Наставник «Чорноморця» Роман Григорчук накинувся на головного тренера «Дніпра» Хуанде Рамоса. Асистенти обох наставників також не залишилися осторонь. Лише втручання четвертого рефері та представників МВС завадило конфлікту перерости в грандіозну бійку.

Після матчу Рамос так прокоментував цей момент:

«Я абсолютно не був емоційний. Це тренер «Чорноморця» був емоційний. Не можу оцінити його поведінку, не знаю, що він мав на увазі.

Незрозуміло, що сталося. Головний суддя дозволив грати, і ми вкинули м'яч, розіграли його. Арбітр на лінії фіксує поза грою, ми забиваємо, і гол скасовується. Після цього ми знову вводимо м'яч у гру з ауту. Маємо очевидне незнання регламенту».

А ось Григорчук про це іншої думки:

«Якщо говорити про Рамоса, то я йому просто сказав, що має бути виконано правила «фейр плей», незважаючи на нововведення в правилах. Тому що це життя і треба поводитися... Я своїх футболістів тримав би за руку, якби таке побачив. А він думав, що мої претензії про поза грою, говорив, що з ауту поза грою немає. Я був обурений, що втрутилися помічники, коли говорять головні тренери, помічники не повинні втручатися, тим паче - в такій формі, не буду вже про це говорити. А я не мав жодних намірів стосовно Рамоса, що ви...».

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram