>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суддя вкрав у "Дніпра" золоті очки

Підопічні Рамоса не впоралися з нервами?

Суддя вкрав у "Дніпра" золоті очки
Фото: EPA/UPG

У центральному матчі туру «Дніпро» програв на виїзді «Чорноморцю». Єдиний м'яч у грі на 33 хвилині забив Торніке Окріашвілі. Півзахисник, чиї трансферні права належать донецькому «Шахтарю», зблизька переправив м'яч у ворота після прострілу Лео Матоса.

Зазначимо, що на 41 хвилині «Дніпро» зрівняв рахунок, але рефері матчу Анатолій Жабченко після «консультацій» із одеськими футболістами скасував узяття воріт. Дніпропетровці порушили негласне правило fair-play: півзахисник «Чорноморця» Зубейко лежав на газоні після зіткнення з Ротанем, і його одноклубники вибили м'яч за бокову, футболісти «Дніпра» не повернули м'яч господарям, а швидко розіграли гольову комбінацію. Зазначимо, що арбітр Жабченко в цьому моменті забув зупинити гру і, поки «Дніпро» атакував, розмовляв із Зубейком. Величезна помилка рефері!

Однак слід віддати належне «Чорноморцю» - одесити грали значне краще за гостей і домоглися заслуженої перемоги.

Отже, «Дніпро» в турнірній таблиці залишився на 2 місці. Лідирує ж «Шахтар», випереджаючи команду Рамоса на три очки («Дніпро» має матч у запасі). Зазначимо, що в останніх матчах «гірникам» протистоятимуть аутсайдери, тоді як «Дніпру» доведеться зіграти з «Ворсклою», «Металістом» і донецьким «Металургом». З урахуванням особливостей календаря зачепитися навіть за «золотий матч» дніпропетровцям буде дуже важко.

«Чорноморець» - «Дніпро» – 1:0

Гол: Окріашвілі, 33.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram