>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кримським клубам єврокубки не потрібні, - глава кримської федерації

"Таврії" і "Севастополю" головне вступити в РФС

Кримським клубам єврокубки не потрібні, - глава кримської федерації
Фото: www.sctavriya.com

Кримські клуби ("Таврія" і "Севастополь") неодноразово заявляли про своє бажання вийти з української Прем'єр-ліги й перебратися в чемпіонат Росії. Проте УЄФА і ФІФА наразі "мовчать", а ось ФФУ офіційно виступає категорично проти виходу клубів. Однак, не виключено, що кримчани переберуться до Росії і без "благословення" Конькова.

У такому випадку "Таврія" і "Севастополь" будуть виключені з єврокубків. Такий сценарій президента Федерації футболу Криму Миколи Гостєва не лякає:

"Ми обговорюємо такий поворот подій. В принципі, якщо ФІФА та УЄФА виберуть позицію, при якій не визнають відділення Криму від України, то цілком можуть заблокувати перехід команд в РФС. Не зможуть грати в єврокубках? Та кому потрібні ці єврокубки? Ми ж розуміємо, на якому рівні знаходиться російський футбол, і які можливості у російських клубів.

Ми, найімовірніше, будемо підганяти команди до російських мірок. Про всі ці питання ми можемо говорити тільки після вступу в РФС. Треба дотриматися всіх "від і до", щоб не було жодних проблем".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram