>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс довірить "Динамо" тільки українцю

Іноземець в Києві працювати не буде

Суркіс довірить "Динамо" тільки українцю
Фото: Макс Левин

У середу Олега Блохіна, який вкотре програв "Шахтарю", звільнили з посади головного тренера "Динамо". Основними претендентами на вакантний пост є головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук та виконуючий обов'язки головного тренера киян Сергій Ребров.

Ребров очолюватиме "Динамо" в якості виконуючого обов'язки головного тренера до кінця сезону з можливістю стати головним тренером. У разі, якщо результати клубу не влаштують керівництво клубу, "Динамо" запросить в команду Романа Григорчука.

Також повідомляють, що кандидатура іноземця в якості заміни Блохіну наразі не розглядається.

Зазначимо, що Григорчук починав тренерську кар'єру в Латвії. В Україні працював із запорізьким "Металургом" та одеським "Чорноморцем". "Моряки" під його керівництвом вийшли з першої ліги у вищу, а минулого сезону завоювали путівку в Лігу Європи. У Європі "Чорноморець" виступив успішно й програв лише в 1/16 фіналу французькому "Ліону".

Через фінансові проблеми провідні гравці покинули "Чорноморець", внаслідок чого цього року команда виступає не кращим чином і зазнала три поразки поспіль. Зараз "моряки" займають 5-е місце в УПЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram