>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич готовий поговорити з Ігорем Суркісом

Офіційно до тренера ще не зверталися

Маркевич готовий поговорити з Ігорем Суркісом
Фото: Дмитрий Неймырок

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не виходив на зв'язок з Мироном Маркевичем. Проте колишній наставник "Металіста" готовий сісти за стіл переговорів із представниками київського клубу:

"Перш за все, я щиро вдячний всім, хто пропонує мою кандидатуру. Для мене це велика честь. Якщо така пропозиція надійде, я сяду за стіл переговорів із президентом "Динамо". Але наразі все вилами по воді писане - пропозицій немає, усе на рівні вболівальницьких розмов".

Нагадаємо, Маркевич раніше працював з львівськими "Карпатами" та запорізьким "Металургом". 2005-го Мирон Богданович прийняв "Металіст". У Харків його запросив Олександр Ярославський. Харків'яни під його керівництвом 6 разів ставали бронзовими призерами. Минулого сезону "Металіст", випередивши "Динамо", зайняв 2 місце і кваліфікувався в Лігу чемпіонів. Однак з ЛЧ клуб виключили за участь у договірному матчі.

Також Маркевич недовго керував збірною України. Мирон Богданович мав готувати збірну до Євро-2012, але через конфлікт Ярославського з Григорієм Суркісом покинув головну команду країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram