>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Місцева влада допоможе "Буковині", але не грошима

Губернатор хоче об'єднати всіх уболівальників навколо команди

Місцева влада допоможе "Буковині", але не грошима

Під час зустрічі з президентом ПФЛ Мелетієм Бальчосом голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк розповів про те, що місцева влада не може забезпечити фінансування команді, однак шукатиме способи вийти з ситуації, яка склалася.

"Я як представник виконавчої влади краю запевняю, що футбольний клуб "Буковина" не залишиться наодинці зі своїми проблемами.

У зв'язку з тим, що в країні склалася не лише складна політична ситуація, а й економічна, зараз немає можливості допомогти державними коштами.

Але влада краю сприятиме вирішенню проблем "Буковини" - зокрема, створенню оптимальної логістичної мережі, об'єднанню всіх небайдужих до майбутнього футбольної команди", - цитує Ванзуряка офіційний сайт клубу.

Глава ОДА запропонував провести розширену зустріч з представниками клубу, громадським сектором, уболівальниками, представниками бізнесу та благодійних організацій для оперативного узгодження напрямків виходу зі скрутного становища головної команди області.

Нагадаємо, в минулому сезоні "Буковина" посіла 4-е місце в Першій лізі та могла вийти в Прем'єр-лігу. Але через проблеми з інфраструктурою не пройшла ліцензування. Пізніше у клубу виникли фінансові проблеми. Тодішній наставник команди Вадим Заєць заявив, що "Буковина" нікому не потрібна. У вересні Заєць пішов з "Буковини" і став працювати в "Таврії" (також повідомляли, що в Сімферпополе влаштувалися і колишні спонсори чернівецького клубу). В результаті восени клубу допоміг губернатор Папієв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram