>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Барселона" вилетіла з Ліги чемпіонів

У дуелі аргентинських тренерів Дієго Сімеоне переміг "Тата" Мартіно

«Барселона» вилетіла з Ліги чемпіонів! У ¼ фіналу турніру мадридський «Атлетіко» знищив каталонського монстра. Мінімальний підсумковий рахунок не повинен вводити в оману - перевага «матрацників» була тотальною. Чудова атака «Барси» Неймар - Мессі - Іньєста за всю гру створила лише два моменти біля воріт Куртуа. У першому випадку Мессі з лінії воротарського не влучив у ворота після дивовижного проходу Неймара (бразилець розправився з трьома захисниками). А в другому таймі вихід Неймара один на один блискуче нейтралізував голкіпер.

А ось біля воріт Пінто моментів вистачало. На 5-й хвилині Коке буквально заніс м'яч у порожні ворота після масованої атаки «Атлетіко». Ще в першому таймі Вілья міг «поховати» каталонців, але м'яч після забійних ударів Давида двічі стрясав поперечину. Відмінні моменти мали і Коке з Габі.

У другому таймі атракціон щедрості з боку «матрацників» продовжився. «Барса» безуспішно штурмувала ворота Куртуа і регулярно наражалася на найгостріші контратаки господарів. У другому таймі підопічні Сімеоне не реалізували п'ять (!) виходів один на один.

Отже, «Атлетіко» вперше в історії ЛЧ пробився в півфінал. Нагадаємо, 1973 року «матрацники» під проводом Луїса Арагонеса дісталися до фіналу Кубка чемпіонів, де поступилися мюнхенській «Баварії». Чи повторить Сімеоне досягнення Луїса?

«Атлетіко» - «Барселона» 1:0 (перший матч - 1:1)

Гол: Коке, 5

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram