>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Алонсо: ми ще можемо наздогнати "Мерседес"

Старт сезону "Феррарі" провалила

Алонсо: ми ще можемо наздогнати "Мерседес"
Фото: EPA/UPG

Пілот "Феррарі" Фернандо Алонсо висловив упевненість в тому, що Скудерія здатна наздогнати "Мерседес" і поборотися з німецькою стайнею за чемпіонський титул.

"Наші суперники з "Мерседеса" дуже сильні, в цьому немає жодних сумнівів, але ми все ще вважаємо, що можемо їх наздогнати. Чому ні? Позаду залишилася лише третя гонка сезону, попереду нас усіх ще чекає довгий шлях. Ми також бачили, як у 2009 році команда "Браун" виграла перші кілька гонок, але наприкінці року "Ред Буллу" майже вдалося наздогнати суперників. Ще не час розмовляти, нам потрібно працювати, зараз не час для вибачень і виправдань.

Наздогнати суперників буде нелегко, ми це знаємо. У нас є план щодо поліпшення боліда, і він стосується не тільки роботи силової установки. Покращувати потрібно і аеродинаміку. Ми будемо працювати день і ніч, починаючи з сьогоднішнього дня. У нас є два дні тестів в Бахрейні. Сподіваюся, що до Гран-прі Китаю ми зможемо зробити перший крок вперед", - цитує Алонсо Адам Купер.

Нагадаємо, "Феррарі" провали старт нового сезону. Після трьох етапів Скудерія набрала всього 33 очки (у "Мерседес" - 111). В активі Алонсо - 26 пунктів (у Росберга - 61).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram