>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЛЧ: Моурінью обдурив Блана, "Реал" вистояв у Дортмунді

Першими півфіналістами ЛЧ стали лондонський "Челсі" і мадридський "Реал"

"Челсі" таки вдалося зробити, здавалося б, неможливе - відіграти два м'ячі у ПСЖ. Чемпіон Франції тільки себе може звинувачувати в поразці та безславному вильоті.

Фото: EPA/UPG

Тренер ПСЖ Лоран Блан свою дуель Моурінью програв. У першому таймі гості, які мають класних гравців в атаці, грали на відбій: у рідкісних контратаках брали участь зазвичай три виконавці. Моурінью покарав свого опонента за таке боягузтво. У першому таймі важливий перший м'яч забив Шюррле, він здорово зіграв на "стандарті". Зазначимо, що німецький півзахисник з'явився на полі тільки на 18 хвилині, замінивши травмованого Азара. До перерви могли ще відзначитися Лемпард, Кехілл і Ето'О.

У дебюті другої половини "Челсі" буквально зім'яв ПСЖ, але удари Вілліана і Луїса потрусили поперечину воріт Сірігу. Поступово гості відсунули гру від своїх воріт. Друга половина тайму минула на "гойдалках": на кожну масовану атаку господарів парижани відповідали своїм випадом. Однак удача посміхнулася Моурінью. Лідер ПСЖ Кавані не використав трьох реальних моментів забити гол. А ось Демба Ба (ще один джокер Жозе - з'явився на полі на 66 хвилині) проштовхнув м'яч у ворота - 2:0.

Фото: EPA/UPG

А ось дортмундській "Боруссії" диво не вдалося. "Реал" без травмованого Кріштіану Роналду провів огидний матч: Бейл і Бензема без португальця не грали. Хоча на 14 хвилині Ді Марія міг остаточно вбити інтригу, але удар аргентинця з пенальті парирував Вайденфеллер.

Фото: EPA/UPG

А потім настав час Ройса. Лідер дортмундців до перерви відзначився дублем. У першому випадку Марко покарав Пепе за помилку. У другому взятті воріт "відзначився" Ільярраменді, який втратив м'яч у центрі поля: Касільяс перевів удар Левандовського на штангу, але першим на добиванні був Ройс. У другому таймі "Боруссія" продовжувала атакувати, але забити третій м'яч так і не змогла. Реальний шанс мав Мхітарян. Генріх після блискучої передачі Ройса втік від захисника, обіграв Касільяса, але не влучив у порожні ворота. Штанга!

Фото: EPA/UPG

"Челсі" - ПСЖ 2:0 (перший матч 1:3)

Голи: Шюррле, 32, Ба, 87

"Боруссія" - "Реал" - 2:0 (0:3)

Голи: Ройс, 24, 37.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram