>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Півзахисник "Ворскли": у Криму все спокійно - це ЗМІ нагнітають

Футболістів без проблем впустили на півострів

Півзахисник "Ворскли": у Криму все спокійно - це ЗМІ нагнітають
Фото: EPA/UPG

Минулої п'ятниці "Севастополь" в рамках чемпіонату України провів перший домашній матч на своєму стадіоні у 2014-му році. Суперником кримчан була полтавська "Ворскла" (1:0 на користь господарів). Півзахисник полтавчан Артем Громов поділився своїми враженнями.

"Можна вважати, гра у Севастополі нам вдалася. Думаю, ми перевершували суперника за багатьма показниками. "Ворскла" створила багато моментів: вихід один на один, штанга, перекладина були. Але, на жаль, гол ми так і не забили.

Крім того, на мій погляд, суддя теж вплинув на хід гри, оскільки в двох моментах цілком можна було призначати пенальті. Після гри всі визнали, що порушення у штрафному були. Звичайно, не хочеться в усьому звинувачувати суддю, але хоча б в одному моменті одинадцятиметровий можна було і призначити.

На мій погляд , як мінімум нічию в Севастополі ми заслужили і не повинні були програвати. Звичайно, теж могли ще пропустити, коли Лисенко не влучив у порожні ворота, але за моментами ми точно переграли "Севастополь". Після моєї заміни був момент, коли Караваєв двома руками схопив у штрафному Янузі. На мій погляд, це була чиста "крапка". Суддя начебто вже свисток у рот взяв, щоб призначити одинадцятиметровий, але потім передумав. Напевно, засумнівався або не був упевнений у собі. Та й у моменті з Баранніком потім у нашого відеооператора повтор дивилися, там теж можна було ставити пенальті.

Додаткова охорона? Тільки машина ДПС супроводжувала наш автобус. Більше ніяких заходів до охорони не було. Все було спокійно. На шляху до Криму в поїзді була перевірка в Мелітополі. Побачили, що їдуть футболісти, впустили до Криму.

Коли поверталися, ніяких перевірок вже не було. У Севастополі хлопці по місту теж гуляли, ніхто не приставав і агресії по відношенню до нас не було. Напевно, це в ЗМІ тільки більше говорять і роздувають. Насправді, там все спокійно.

Напередодні матчу я дав інтерв'ю, в якому говорив, що бачив у Криму військових зі зброєю. Але це було не в Севастополі, а в Сімферополі: одного з гвинтівкою, у другого був кулемет", - цитує футболіста Xsport.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram