>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

АПЛ: Вілліан розбиває "гончарів", Мата пополював на "сорок"

"Дияволи" прокинулися. Та чи не пізно?

АПЛ: Вілліан розбиває "гончарів", Мата пополював на "сорок"
Фото: EPA/UPG

У суботу «Челсі» на своєму полі розгромив «Сток Сіті». Кращим гравцем матчу визнано Вілліана. Екс-гравець «Шахтаря» провів класний матч, беручи участь практично в кожній атаці «синіх». На 72-й хвилині Вілліан ефектним ударом поставив крапку в матчі. Також варто відзначити Мохаммеда Саллаха. Новобранець «Челсі» на 32-й хвилині відкрив рахунок, забивши м'яч у ворота після прострілу Матича. Ще один гол у ворота «гончарів» провів Френк Лемпард.

Класну форму в останніх матчах набрав «МанЮнайтед». Підопічні Моєса здобули вже другу поспіль перемогу в АПЛ (плюс не забуваймо про героїчну битву з «Баварією» в ЛЧ). Цього разу «дияволи» на виїзді розгромили «Ньюкасл» - 4:1. Хуан Мата в цій грі відзначився дублем. Зауважимо, що через травму в грі не брали участі Руні і ван Персі.

Велику перемогу здобув і «МанСіті». Підопічні Пеллегріні розтоптали «Саутгемптон» - 4:1. Долю матчу було вирішено наприкінці першої половини - в компенсований до першого тайму час «городяни» забили два голи у ворота «святих».

«Челсі» - «Сток Сіті» 3:0

Голи: Салах, 32, Лемпард, 61, Вілліан, 72

«Ньюкасл» - МЮ 0:4

Голи: Мата, 39, 50, Ернандес, 64, Янузай, 90+3

«Манчестер Сіті» - «Саутгемптон» 4:1

Голи: Туре, 3 (з пенальті), Насрі, 45+1, Джеко, 45+4, Йоветич, 88 - Ламберт, 37 (з пенальті).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram