>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент "Севастополя": у російській лізі зарплати вдвічі вищі, ніж в Україні

Кримська команда за бюджетом входить до топ-6 УПЛ

Президент "Севастополя": у російській лізі зарплати вдвічі вищі, ніж в Україні
Фото: xsport.ua

Цей сезон кримський "Севастополь" дограє в чемпіонаті України. Проте наступний сезон команда, ймовірно, почне у чемпіонаті Росії. Для участі у російській Прем'єр-лізі клубу, можливо, доведеться збільшувати бюджет. Про перспективи "Севастополя" розповів президент клубу Олександр Красільніков: "У "Смарт-холдингу" (генерального спонсора клубу) є плани побудувати стадіон на 20-25 тисяч, навіть місце знайшли, але ця ситуація трохи підморозить проект. А так 20тисяч - це чисельність стадіону, яка у нас в місті буде заповнюватися. Зараз абонементи викуповують миттєво...

Не хотілося б опускатися нижче того рівня, до якого ми стільки років йшли. Українська прем'єр-ліга за рівнем не гірше російської вважається. І наші вболівальники, думаю, не зрозуміють, якщо нас відправлять у перший дивізіон. Але наш перехід з одного чемпіонату до іншого відбудеться тільки при обов'язковій угоді української, російської та міжнародних федерацій. ФІФА рекомендує закінчити чемпіонат України - і ми суворо дотримуємося цих рекомендацій.

За бюджетом ми зараз, я думаю, у топ-6 чемпіонату України. У російській лізі, наскільки я знаю, на зарплати потрібно вдвічі більше грошей".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram