>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Співробітники ФФУ" звинувачують Конькова в терорі

Президент ФФУ прибирає неугодних йому функціонерів

"Співробітники ФФУ" звинувачують Конькова в терорі
Фото: shahta.org

У Будинку футболу триває війна. У середу президент ФФУ Анатолій Коньков звільнив 40 співробітників федерації. Причина: скорочення штату.

Однак опальні співробітники впевнені, що Коньков під приводом скорочення витрат розправляється з неугодними йому функціонерами. Оскільки практично всі співробітники, яких вирішив звільнити Коньков, раніше звинувачували його в корупції, повідомляє "Сьогодні".

У підсумку в середу ввечері в ЗМІ з'явився "відкритий лист співробітників ФФУ" (з копією міністру спорту Булатову, президентам ФІФА та УЄФА), в якому говориться що "з приходом Конькова розпочався справжній терор по відношенню до фахівців, які працюють у федерації більше 10 років .

Незважаючи на рішення виконкому провести аудит діяльності президента і звернення за допомогою в цьому питанні до УЄФА, Коньков не збирається чекати об'єктивної оцінки його роботи. Поки розслідування ще не почалося, більше двох десятків співробітників опинилися під загрозою звільнення. Фактично відбувається усунення всіх тих, в особистій відданості яких виникають сумніви".

Підписали лист Володимир Чорно-Іванов, начальник відділу аналізу та прогнозування технічного департаменту ФФУ та його заступник Валерій Бахур.

Нагадаємо, на останньому Виконкомі ФФУ було прийнято рішення провести аудит діяльності федерації футболу та Прем'єр-ліги. Раніше перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов звинуватив Конькова в корупції та намагався організувати перевибори голови ФФУ. Коньков у відповідь ініціював проведення аудиту та в свою чергу звинуватив Попова і Данилова (віце-президента ФФУ і президента УПЛ) в крадіжці.

Зазначимо, що придушити "повстання" в Будинку футболу Конькову допомогли регіональні федерації. Зокрема, представники Донецької ФФ розкритикували дії Попова.

Тепер, як бачимо, "війна" почалася знову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram