>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Судді пограбували "Отаманів" у Москві

Українці здобули лише одну перемогу в матчі проти росіян

Судді пограбували "Отаманів" у Москві
Фото: Пресс-служба ФБУ

У понеділок в Москві відбулася перша зустріч ¼ фіналу WSB «Збірна Росії» - «Українські Отамани». Господарі виграли поєдинок з рахунком 4:1.

Єдину перемогу «Отаманам» приніс узбецький легіонер Хасанбой Дусматов. У першому бою матчу, вага 46-49 кг, Хасанбой здобув перемогу поділеним рішенням суддів над Давидом Айрапетяном. Рахунок суддівських записок: двічі 50-47 і 47-48.

У рамках вагової категорії до 56 кг Володимир Нікітін здобув перемогу одностайним рішенням суддів над нашим Миколою Буценком. Рахунок суддівських записок: двічі 49-46 і 48-47.

З рахунком 48-47 судді віддали перемогу росіянинові Артему Чеботарьову в поєдинку середньоваговиків (до 75 кг) проти Дмитра Митрофанова. Зазначимо, що цей бій спровокував величезну кількість запитань - результат суддівських записок не повністю відображав характер поєдинку. Бій пройшов під диктовку українця - російський боксер тільки й робив, що клінчував. Але святкував перемогу.

Є питання до суддів і в поєдинку Бутаєв - Беринчик (вага - до 64 кг). Росіянин, за версією арбітрів, «побив» лідера «Отаманів» з рахунком 48-47.

У заключному поєдинку вечора (до 91 кг) Євген Тищенко виграв у білоруського легіонера «Отаманів» Сергія Карнєєва з рахунком 49-46 (двічі) і 50-45.

Матч-відповідь відбудеться 4 квітня в Донецьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram