>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Таврія": арбітр нас "убив" у Запоріжжі

Український футбол потребує перезавантаження

"Таврія": арбітр нас "убив" у Запоріжжі
Александр Бойцан
Фото: www.footboom.com

У п'ятницю в рамках 23 туру УПЛ запорізький "Металург" удома переміг "Таврію". Єдиний м'яч у грі забили з пенальті. На 90-й хвилині рефері (Олександр Головков) не зарахував гол, який забили сімферопольці. Що саме угледів рефері, не відомо - гол був "чистий".

Гендиректор "Таврії" Олександр Бойцан на прохання програми "Профутбол" проаналізував суддівство в цій грі:

"Переосмисливши, подивившись гру вдруге, знову переконуюся: упередженість була. Не знаю, навмисно чи ні, але це було видно з першої і до останньої хвилини. Помилитися можна раз-двічі, але помилятися протягом усієї гри...

Ті три моменти у кінцівці, що вплинули на результат гри, вже не зовсім схожі на помилки. Я впевнений, що два пенальті не дали в наш бік - коли збивали Сантрапинських і коли була рука, це очевидно.

Мені сподобався вислів Максима Калиниченка: "Це було, може, ненавмисне, але вбивство". Дуже шкода, що таке відбувається. І чомусь відбувається дуже часто з нашою командою. Треба бути чесними й об'єктивними. Якщо суддя не відповідає рівню УПЛ, він не повинен її судити.

Єдине, як із цим можна боротися - повне перезавантаження українського футболу, зверху донизу. Країна всіма правдами і неправдами, пробуксовуючи, намагається змінюватися. Думаю, що і футболу час починати змінюватися, от і все".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram