>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шершун: судді в Донецьку грошей дали, ось він мене і видалив

Робота Фощія викликала нарікання з боку обох команд

Шершун: судді в Донецьку грошей дали, ось він мене і видалив
К Пьерлуиджи Коллине уже накопились вопросы
Фото: Макс Левин

У суботу луцька "Волинь" в Донецьку обіграла місцевий "Металург" - 3:1. На 75-й хвилині (з рахунком 2:1) лідер луцької команди Богдан Шершун покинув поле - арбітр Юрій Фощій показав захисникові два "гірчичники". І якщо перше попередження (на 22-й хвилині) не викликало сумнівів - Богдан грубо зіграв проти Мораєша. То другий "гірчичник" викликає питання: Шершун всього лише поплескав по плечу Мораєша, який перед цим ліктем зіграв проти Сімініна.

Телекамери каналу "Футбол 1" записали розмову Шершуна з виконуючим обов'язки тренера "Волині" Володимиром Диким. На питання тренера "що сталося?", Богдан відповів (цей діалог був показаний в ефірі "Великого футболу"):

"Не знаю, видалив мене ні за що ... Грошей дали йому ... Так що я зроблю?".

Пізніше Шершун був менш відвертий:

«Для мене видалення також стало сюрпризом. Я і першу картку зрозуміти не можу, адже зіграв на випередження і в м'яч, а суперник впав на мене. Наприкінці тайму я запитав у рефері, він відповів, що, можливо, помилився ...

А коли мене видалили - це взагалі ситуація парадоксальна. Була боротьба, Мораєш зачепив Сімініна ліктем, поки Сергієві надавали допомогу, я сказав Мораєшу в нормальній формі, поплескав по плечу, мовляв, "будь обережнішим". Арбітр розцінив це як удар і дав мені другу жовту".

Зазначимо, що на 88-й хвилині Фощій призначив у ворота донецького "Металурга" досить неочевидний пенальті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram