>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Діти Фергюсона" купили собі команду в Манчестері

Тепер "Солфорд Сіті" житиме по-новому

Зірки "Манчестер Юнайтед" 90-х років вирішили купити футбольний клуб. Гарі і Філ Невілл, Райан Гіггз, Пол Скоулз і Ніккі Батт (представники так званого "шкільного класу Фергі" - вихованці МЮ, що завоювали для клубу силу-силенну трофеїв в 90-ті роки) придбали "Солфорд Сіті". Команда, що базується в Манчестері, грає в 8-му за значущістю дивізіоні Англії.

Ця покупка невипадкова. У Солфорді (один з районів Манчестера) народився Пол Скоулз. Гарі Невілл був тут на своєму першому перегляді, а сім'я Гіггза переїхала сюди з Кардіффа. Скоулз, Батт і Невілл планують відкрити дитячу академію на місці маленького стадіону "Солфорда" (1400 місць), а грати на великій арені (12000), де квартирують дві регбійні команди і резервна команда "МанЮнайтед".

Залишається лише отримати дозвіл на будівництво. Однак Невілл і Ко вже заручилися підтримкою місцевої влади і лояльністю місцевих уболівальників.

На цій арені "Солфорд Сіті" приймає своїх суперників
Фото: Flickr/Michael Holdsworth
На цій арені "Солфорд Сіті" приймає своїх суперників

Зазначимо, що зараз Скоулз і Батт працюють в Академії МЮ, Гіггз і Філ Невілл допомагають Моєйсу в першій команді, Невілл-старший - трудитися на ТБ і в збірній Англії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram