>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов відвоював своє в Америці

Сашко завершив американське турне на мінорній ноті

Долгополов відвоював своє в Америці
Фото: EPA/UPG

Олександр Долгополов (23-й у світі) не зумів повернутися в ТОП-20 за підсумками Мастерсу в Майамі. У чвертьфіналі змагань українець поступився 7-й ракетці світу Томашу Бердиху.

Зазначимо, що Довго був мало схожий на себе колишнього: був безініціативним, багато помилявся. У другому сеті Сашкові все-таки вдалося зробити брейк, але згодом він не зміг подати на сет. А на тай-брейку українець відразу двічі програв свою подачу і вже не зміг виправити ситуацію.

В результаті - 6:4, 7:6 (7:3) на користь Бердиха.

Зазначимо, що американське турне Долгополова налічувало два місяці. За цей час Саша зіграв на шести турнірах: на "500-сотнику" в Ріо дійшов до фіналу, а в Акапулько - до півфіналу; в Індіан-Уеллсі вперше в кар'єрі увійшов до півфіналу Мастерсу, а в Маямі "зачохлився" тільки в чвертьфіналі.

В активі українця перемоги над першою ракеткою світу Рафою Надалем і переможцем AusOpen-2014 Стеном Вавринкою. За два місяці йому вдалося обіграти трьох представників ТОП-10 і чотирьох ТОП-20.

Додамо, що в останньому чвертьфіналі Мастерсу в Маямі Рафа Надаль (1-й у світі) стикнувся з проблемами в матчі проти Мілоша Раоніча (11-й), але все-таки показав клас - 4:6, 6:2, 6:4.

Таким чином, повністю сформувалися півфінальні пари:

Надаль (1) - Бердих (7)

Джокович (2) - Нішикорі (21)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram