>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Платіні: про долю кримських команд поговоримо влітку

В УЄФА ще нічого не знають про майбутнє кримчан

Платіні: про долю кримських команд поговоримо влітку
Фото: EPA/UPG

Майбутнє провідних кримських футбольних клубів "Севастополь" і "Таврія" визначиться за результатами переговорів між російською і українською сторонами, які пройдуть після закінчення сезону-2013/14.

Про це повідомив президент УЄФА Мішель Платіні:

"Наразі це питання не є першочерговим для нас, оскільки ніхто не зв'язувався з УЄФА з цього приводу. На цей момент ми не встигли заслухати думку всіх асоціацій-членів УЄФА. Але я знаю, що як українська сторона, так і російська, хотіли б, щоб два провідні кримські клуби завершили цей сезон в чемпіонаті України. Як далі розвиватиметься ситуація, наразі сказати складно.

Через кілька місяців, після закінчення поточного сезону між російською і українською сторонами будуть проведені переговори. І ситуація може змінитися. Є ціла низка варіантів розвитку подій. Коли будуть підбиті підсумки цих переговорів, УЄФА оцінить їх і подивиться, що ми зі свого боку можемо зробити. Все залежатиме від поточної ситуації. Повторюся, в цей момент я не можу сказати нічого певного".

Нагадаємо, після приєднання Росією Криму стало питання про майбутнє кримських команд. "Севастополь" і "Таврія" неодноразово заявляли про своє бажання виступати в чемпіонаті Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram