>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: поганий газон допоміг нам перемогти "Десну"

Організовувати "спектакль" на таких полях неможливо

Луческу: поганий газон допоміг нам перемогти "Десну"
Фото: EPA/UPG

Сьогодні донецький "Шахтар" в ¼ фіналу Кубка України переграв чернігівську "Десну". Після матчу обидва наставники зазначили, що поганий газон на чернігівському стадіоні імені Гагаріна допоміг "гірникам".

Так головний тренер "Десни" Олександр Рябоконь зазначив:

"Настрій - поганий. Як і після будь-якої поразки, не важливо - від "Шахтаря" чи команди другої ліги. Чудеса іноді трапляються, але для цього щонайменше треба, щоб воротар блискуче зіграв і штанги з перекладинами грали за нас. Перший пропущений м'яч на совісті воротаря. Другий взагалі не зрозуміло, як зайшов. Поле нам не допомогло... В цілому, "Шахтар" був сильнішим і переміг".

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу після матчу відзначив також і чернігівських уболівальників:

"Я не очікував, що настільки заповниться стадіон, і так уболіватимуить! Видно, що вболівальники люблять свою команду, вони підтримували її практично до фінального свистка. Думаю, що ця публіка заслуговує, напевно, більшого від керівництва міста, області. Для такої команди поле повинно бути набагато кращим, ніж воно є. Тому що на такому газоні дуже складно грати і організовувати якийсь спектакль, а люди приходять саме для цього. Зазначу, що сьогодні була одна з найприємніших публік і, напевно, один з найгірших газонів за десять років, які я перебуваю тут, в Україні. Дуже шкода, що ми через поле не змогли показати більш видовищний футбол для вболівальників, що зібралися сьогодні.

Суперник намагався ускладнити нам роботу. Якоюсь мірою навіть поганий газон допоміг нам - м'яч підстрибнув, і Кобін забив практично щитком. Після забитих м'ячів вже контролювали гру, не стали ризикувати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram