>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" неприємно здивоване призначенням Вакса на матч із "Металістом"

Киянам нема про що говорити з рефері

"Динамо" неприємно здивоване призначенням Вакса на матч із "Металістом"
Юрий Вакс
Фото: dynamo.kiev.ua

Півзахисник київського «Динамо» Олег Гусєв поділився очікуваннями від матчу 1/4 фіналу Кубка України з харківським «Металістом».

«Нам останні ігри з харківською командою на її полі непросто давалися. Раніше чомусь навпаки було: на виїзді легше гралося, ніж удома. І ось ще що... Ніколи не торкався у пресі теми суддівства, але вчора був неприємно здивований  призначенням на матч такого ступеня важливості Юрія Вакса. Ну гаразд, у кожнім разі переможе найсильніший. Але якщо говорити чесно, після відомого випадку не дуже приємно буде знову побачитися із цим молодиком.

Хоча... У нього - своя робота, у нас - своя. І взагалі: якщо його відтоді стільки разів на наші матчі призначали, отже, вирішили, що людина виправилася. Крім «Динамо», йому більше ніхто претензій не висував».

Нагадаємо, Юрій Вакс давно для всіх уболівальників «Динамо» є втіленням «вселенського зла». Навесні 2012 року Вакс судив матч «Шахтар» - «Динамо». Арбітр у першому таймі помилково вигнав з поля Дениса Гармаша. Як підсумок, «гірники» перемогли і виграли золоті медалі, а Вакс отримав дискваліфікацію (12 матчів).

У минулому сезоні Юрій судив одну гру за участю «Динамо» - зустріч із запорізьким «Металургом» (матч уже нічого не означав у турнірному плані). У цьому сезоні кримчанин працював на матчі «Динамо» - «Карпати» (1:0).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram