>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російським боксерам у Донецьку нічого не загрожує, - Продивус

Боксувати в Україні росіяни не хотіли

Російським боксерам у Донецьку нічого не загрожує, - Продивус
"Атаманы" впервые будут боксировать в Донецке
Фото: Пресс-служба ФБУ

31 березня і 4 квітня команда "Українських Отаманів" в рамках 1/4 фіналу Всесвітньої серії боксу (WSB) битиметься з російською командою "Збірна Росія". Бої пройдуть у Москві та Донецьку. Президент Федерації боксу України і глава "Отаманів" Володимир Продивус заявив, що проведенню цих зустрічей нічого не загрожує.

"Російські боксери не хотіли їхати до нас в Україну. Довелося домовлятися на рівні президента AIBA Чінг-Куо Ву і генерального директора WSB Каріма Бузіді про те, що має бути альтернатива і бої слід проводити на своїй Батьківщині.

Спочатку був варіант, що обидва матчі пройшли б в одному місці - наприклад у Мінську. Ми знайшли "середину" – бої-то будуть дуже цікавими і принциповими. У результаті ми знайшли золоту середину - у Києві вони не захотіли, але погодилися на Донецьк. Це теж непогано - будемо ж виступати на своїй території! Тепер головне, щоб судді були об'єктивні. Якщо вони будуть об'єктивними, переконаний: "Українські Отамани" однозначно виграють

Я не бачу ніяких загроз. Спорт поза політикою. Спорт - це задоволення для глядачів і честь країни, якщо, звичайно, є гідні спортсмени", - цитує Продивуса Xsport.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram