>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко - Путіну: Росія і Україна - брати, але не лізьте в наші справи

У кожної республіки колишнього Союзу свій шлях

Володимир Кличко - Путіну: Росія і Україна - брати, але не лізьте в наші справи
Фото: EPA/UPG

Чемпіон з боксу Володимир Кличко звернувся до президента Росії Володимира Путіна через незаконну аннексію Криму. Зокрема, Кличко у своїй заяві на тлі прапора України зазначив:

"Володимире Володимировичу, не потрібно повторювати помилок історії... Все те, що в цей час відбувається в Україні, є в якомусь сенсі відлунням радянських часів. Нам завжди варто пам'ятати про те, що всі колишні республіки СРСР бачать своє майбутнє по-своєму. У кожної з них свої потреби та побажання. Кожна колишня радянська республіка вже вибрала, в якому напрямку і куди їй рухатися: на Схід, Захід, Південь чи Північ.

Україну і Росію пов'язують братерські відносини. Люди кажуть, що Росія - це старший брат України. Це все одно, що порівнювати мене з Віталієм. Однак, це не означає, що я послухаю свого старшого брата, який скаже мені: "Ти повинен вчинити так, як я вважаю правильним". Якби він так зробив, я б сказав йому: "Охолонь", і попросив би не втручатися в мої справи. Адже у мене свій характер, своє життя і своє бачення майбутнього".

Екс-гравець "Динамо": в Україні мені не потрібен захист, про який говорить Путін

Нагадаємо, зараз Володимир готується в США до бою з австралійцем Алексом Леапаї, який відбудеться в квітні в Німеччині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram