>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Англійський безум: Руні забиває із центру поля, Суарес і Туре роблять по хет-трику

Прем'єр-ліга підтвердила свій статус найцікавішого турніру в Європі

Англійський безум: Руні забиває із центру поля, Суарес і Туре роблять по хет-трику
Фото: EPA/UPG

Субота в англійській Прем'єр-лізі видалася багатою на події. Чого варте саме фіаско «Арсеналу» на «Стемфорд Бридж». Але й без цього матчу не бракувало неймовірно цікавих поєдинків.

Так «МанЮнайтед» здобув другу поспіль суху перемогу. Після «Олімпіакосу» в ЛЧ «дияволи» розбили лондонський «Вест Гем». За відсутності травмованого ван Персі функції «забійника» на себе взяв Вейн Руні. «Шрек» ще в першому таймі відзначився двома голами. Причому відкрив рахунок Руні шикарним ударом практично із центру поля.

«Манчестер Сіті» на своєму полі розгромив «Фулгем». У складі «городян» прославився Яя Туре. Іварійський хав відзначився хет-триком. Усього на рахунку Туре 16 м'ячів. Це третій результат ліги! Ще один м'яч на свій рахунок записав Фернандіньо.

Нарешті, молодецький матч продемонстрували футболісти "Кардіффа" і "Ліверпуля", які забили на двох 9 м'ячів. Підопічні Сольск'яера класно почали матч, і Джордан Матч утілив перевагу своєї команди в гол. Але на 17-й хвилині Суарес, отримавши пас від Хендерса, зрівняв рахунок. На 26-й хвилині Фрейзер Кемпбелл знову вивів валлійців уперед. На 41-й хвилині «червоні» знову зрівняли рахунок - Мартін Шкртел замкнув подачу із кутового. На 54-й хвилині Мартін (центральний захисник!) оформив дубль. На 70-й хвилині нагадав про себе Суарес, якому п'ятою асистував Старридж. Через п'ять хвилин «Ліверпуль» довів рахунок до розгромного - Суарес прострілив, Старридж замкнув - 5:2. На цьому команди не зупинилися і в ендшпілі відзначилися ще по разу. Спочатку Матч оформив дубль. А вже на останній хвилині додаткового часу невгамовний Суарес вийшов один на один із Маршаллом і легко пробив повз нього. Зазначимо, що тепер на рахунку Суареса 28 голів цього сезону АПЛ. У Старриджа 19 точних ударів.

Турнірну таблицю АПЛ далі очолює «Челсі». «Сині» набрали 69 очок у 31 матчі. У «Ліверпуля» 65 пунктів у 30 іграх. На третьому місці йде «МанСіті» - 63 очки у 28 матчах. «Арсенал» набрав 62 бали в 30 іграх. В активі «МанЮнайтед» - 51 очко в 30 іграх (7 місце).

«Вест Гем» - «Манчестер Юнайтед» 0:2

Голи: Руні, 8, 33.

«Манчестер Сіті» — «Фулгем» 5:0

Голи: Яя Туре, 26, 54 (обидва з пенальті), 66, Фернандиньо, 84, Демікеліс, 87.

«Кардіфф» - «Ліверпуль» 3:6

Голи: Матч, 9, 88, Кемпбелл, 26 - Суарес, 17, 70, 90+6, Шкртел, 41, 54, Старридж, 75.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram