>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Колишній чемпіон світу влаштував "цирк" на тренуванні Володимира Кличка

Бріггс увірвався до зали і жбурнув в українця кросівок

Колишній чемпіон світу влаштував "цирк" на тренуванні Володимира Кличка
Фото: EPA/UPG

Зараз Володимир Кличко (61-3, 51 КО) готується в одному зі спортзалів Голлівуду (Флорида, США) до квітневого поєдинку з обов'язковим претендентом на пояс WBO Алексом Липаї (30-4-3, 24 КО). На одному з нещодавніх тренувань стався неприємний казус.

Коли помічник Володимира тапірував йому руки, в залу зайшов екс-чемпіон світу Шеннон Бріггс (51-6-1, 45 КО), якому щось не сподобалося в діях українця, і він влаштував скандал.

Бріггс зняв з себе футболку і почав кричати, що Володимир всю свою кар'єру б'ється з мішками і що він готовий битися з ним тут і зараз. Потім він зняв кросівок і кинув ним у Кличка. Всім своїм виглядом американець показував, що дуже розгніваний, однак все це було більше схоже на цирк, який влаштували, щоб привернути до себе увагу.

Раніше 42-річний Бріггс заявив, що вирішив повернутися на ринг. Востаннє Бріггс боксував у жовтні 2010 року, коли після жорстокого побиття Віталієм Кличком опинився в одній із клінік Німеччини з множинними травмами.

Пізніше Володимир сказав, що просто не впізнав Бріггса, який раніше носив дреди, а тепер повністю поголив свою голову. Мабуть це і розлютило американця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram