>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич веде переговори із закордонними клубами

З України Мирон Богдановичу ніхто не дзвонив

Маркевич веде переговори із закордонними клубами

Колишній головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич в ефірі радіопередачі "Мова футболу" розповів про свої плани на майбутнє:

"Зі мною все гаразд, зараз я перебуваю у Львові, де займаюся своєю футбольною школою. Життя йде, заодно і займаюся активним відпочинком. Звісно, настрій міг бути і кращим, адже ситуація в країні дуже не проста. Не тільки я переживаю через це, але і всі люди. Дуже важливо, що 21-й тур чемпіонату України відбувся повністю. Це обнадіює, адже футбол об'єднує людей.

Повернутися в "Металіст"? Ніколи не говори ніколи! Чесно кажучи, я сумую за Харковом. Я провів там класні дев'ять років. Ми щось зробили для цього міста. З радістю виходив на той стадіон, який завжди був заповненим. Я цього ніколи не забуду. Час покаже, як воно буде.

Що стосується моїх планів на майбутнє, можу сказати, що до літа я взяв творчу паузу. Я веду переговори з іноземними клубами. З України у мене жодних пропозицій не було. Наразі все в теорії, тому говорити про щось конкретне ще рано".

Нагадаємо, Мирон Маркевич, один з найуспішніших українських тренерів (виграв "срібло" та "бронзу" з "Металістом") покинув "Металіст" напередодні старту весняної частини сезону. Своє рішення тренер, який очолював команду з 2005 року, мотивував відсутністю перспективи - президент клубу (Сергій Курченко) покинув країну, внаслідок чого у клубу виникли фінансові труднощі.

Раніше Маркевич довгий час працював у львівських "Карпатах". Однак повернення тренера до Львова виключено - у нього давній конфлікт з почесним президентом клубу Петром Димінським.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram