>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Матч чемпіонату України "Карпати" - "Волинь" не відбудеться?

Львів'яни продовжують шантажувати Лігу

Матч чемпіонату України "Карпати" - "Волинь" не відбудеться?
Фото: fckarpaty.lviv.ua

"Карпати" не вийдуть на матч 21 туру Прем'єр-ліги проти луцької "Волині", який має відбутися 15 березня. Про це у твіттері написав ведучий програми "Про футбол" Ігор Циганик:

"Інтриги продовжуються... ПЛ не зареєструвала новачків Карпат. Карпати не вийдуть завтра на гру!".

Нагадаємо, "Карпати" раніше заявляли про можливість бойкоту матчів чемпіонату України, оскільки УПЛ не реєструвала нових футболістів клубу. Чиновники Ліги відмовилися заявляти львівських новачків, доки "Карпати" не погасять борг у півмільйона гривень. "Біло-зелені" у свою чергу відмовилися платити до проведення аудиту в УПЛ, звинувачуючи лігу у фінансових махінаціях.

У четвер на засіданні виконкому ФФУ прийняли рішення про проведення такого аудиту. Як підсумок, конфлікт вичерпано і в "Карпатах" заявили, що готові вийти на поле. Як бачимо, тепер ситуація знову змінилася.

Зазначимо, що 21 тур Прем'єр-ліги і так виходить куцим. Київський "Арсенал", який мав у цьому турі грати з "Чорноморцем", знявся з чемпіонату ще восени. Сімферопольська "Таврія" не приїде на матч проти "Динамо" через ситуацію в Криму. Таким чином, з 8 ігор туру можуть відбутися тільки 5.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram