>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коньков на виконкомі плакав, а "донецькі" виступили проти Попова, - Франков

"Війна" в Будинку футболу закінчена?

Коньков на виконкомі плакав, а "донецькі" виступили проти Попова, - Франков
Анатолий Коньков
Фото: niksport.com.ua

Повстання проти Анатолія Конькова придушене. Чинного президента ФФУ підтримали регіональні федерації. Представники Донецької федерації і зовсім ополчилися проти Попова, який ініціював відставку Конькову.

Про це в твіттері повідомив головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков:

"Коньков на засіданні виконкому ФФУ кілька разів по-справжньому починав плакати, і це справляло надзвичайно гнітюче враження. Краще за всіх сказав Фоменко (до того момент вже поїхав у Раду Данилов): ми тут вже скільки сидимо, але ні слова не сказали про головне - про футбол!

На засіданні виконкому ФФУ були присутні четверо ультрас з різних міст - вперше! Є думка, вони здорово допомогли - простими питаннями. Ну а загальний підсумок виконкому - гора народила не те щоб мишу, але не більше ніж рішення про проведення аудиту ФФУ. Хто, коли і як - уточнюється.

І другий результат: Конькова не так вже щоб тиснуть, його підтримка в регіонах досить сильна. Донецька ФФ ледь не розгорнула все проти Попова".

Нагадаємо, в четвер на виконкомі ФФУ ухвалили рішення провести аудит діяльності федерації футболу та Прем'єр-ліги.

Раніше перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов звинуватив Конькова в корупції і намагався організувати перевибори глави ФФУ. Президент організації у відповідь ініціював проведення аудиту та в свою чергу звинуватив Попова і Данилова (віце-президента ФФУ і президента УПЛ) в крадіжці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram