>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Браянт на лікарняному заробив 28 млн євро

"Лейкерс" - на дні, а у Кобі - все добре

Браянт на лікарняному заробив 28 млн євро
Фото: EPA

Травма лідера "Лейкерс" Кобі Браянта стала найдорожчою в історії НБА.

Кобі, п'ятиразовий чемпіон НБА у складі "Лейкерс", понад 8 місяців відновлювався після розриву зв'язки ахіллового сухожилля. Нову травму він отримав 17 грудня через всього декілька днів після того, як повернувся на паркет. У гравця діагностували перелом ділянки бічної великогомілкової кістки лівого коліна.

21 лютого стало відомо, що повернення Браянта на паркет відкладається на три тижні через запалення в коліні. У середу повідомлялося, що баскетболіст не зіграє до кінця сезону.

Через травму Браянт, річна зарплатня якого в "Лейкерс" становить понад 30 мільйонів доларів, пропустив у нинішньому сезоні 76 ігор, за які, перебуваючи на лікарняному, отримав від клубу 28 мільйонів доларів. За 177 хвилин, які Браянт зіграв у 6 іграх сезону, він отримував понад 172 тисяч доларів - практично по тисячі доларів на хвилину.

Браянт, який підписав у листопаді новий дворічний контракт на суму у 48,5 млн доларів, цього сезону набирав в середньому 13,8 очка за гру, робив 6,3 передачі і 4,3 підбирання.

Зазначимо, що без Кобі "Лейкерс" цей сезон провалив. "Озерні", побивши силу-силенну антирекордів, посідають останнє місце на "Заході".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram