>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Барса" і ПСЖ без проблем дісталися 1/4 фіналу ЛЧ

Чотири учасники наступного раунду Ліги вже відомі

"Барса" і ПСЖ без проблем дісталися 1/4 фіналу ЛЧ
Фото: EPA/UPG

У середу відбулися ще два матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. "Барселона" і ПСЖ вийшли в наступний раунд, без проблем перегравши "МанСіті" і "Байєр" відповідно.

"Манчестер Сіті", програвши домашню гру "Барсі", спробував на "Ноу Камп" тримати марку. В принципі, вихованцям Пеллегріні (через дискваліфікацію Мануель спостерігав за грою з трибуни в компанії з Роєм Ходжсоном) це вдалося. До перерви "городяни" намагалися грати активно, відповідаючи атакою на атаку. І хоч біля воріт Харта регулярно виникали "пожежі", Вальдесу теж довелося попотіти: моменти Насрі, Агуеро і Давида Сільви цілком можна назвати гольовими. Якби англійці забили першими, можливо, ми б стали свідками справжньої битви, але удача посміхнулася все ж Мессі. Лео, не використавши три добрі моменти, на 67 хвилині відкрив рахунок.

На 89 хвилині Венсан Компані, відправив м'яч у ворота після навісу з кутового і зрівняв рахунок. Але останнє слово було все ж за "Барсою". Відзначився Алвеш, якому асистував Іньєста. Зауважимо, що в першому матчі з "МанСіті" також відзначилися Мессі і Алвеш.

ПСЖ, розгромивши "Байєр" (4:0) у першому двобої, спокійно розібрався з "фармацевтами" і вдома.

Нагадаємо, у вівторок в ¼ фіналу ЛЧ вийшли "Баварія" і "Атлетіко". Ще чотири матчі 1/8 фіналу відбудуться наступного тижня.

"Барселона" — "Манчестер Сіті" - 2:1 (перший матч — 2:0)

Голи: Мессі, 67, Алвеш, 90+1 — Компані, 89

ПСЖ – "Байєр" - 2:1 (4:0)

Голи: Маркіньйос, 13, Лавессі, 53 — Сем, 6.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram