>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Донецьк" знявся з чемпіонату Єдиної ліги ВТБ через нестабільну ситуацію в Україні

"Азовмаш" вирішив проводити домашні ігри в Росії

"Донецьк" знявся з чемпіонату Єдиної ліги ВТБ через нестабільну ситуацію в Україні
Фото: sport.oboz.ua

Сьогодні відбулося засідання Директорату Єдиної Ліги ВТБ. На ньому розглянули лист українського клубу "Донецьк", який офіційно повідомив про те, що не має можливості продовжити свою участь у цьому чемпіонаті.

"Тигри " повідомили, що вкрай нестабільна політична та економічна ситуація в країні вплинула на життєдіяльність клубу, його покинули легіонери і провідні українські гравці (Липовій і Яковлєв). До того ж у нинішніх умовах неможливо забезпечити безпеку під час ігор у Донецьку.

Директорат Ліги ухвалив рішення зарахувати "Донецьку" поразки (без нарахування очок у турнірній таблиці) у трьох матчах регулярного чемпіонату - з "Нижнім Новгородом" (гра була запланована на 9 березня), "Локомотивом-Кубанню" (16 березня) і УНІКСом (23 березня). Результати зіграних матчів клубу враховуються.

Також розглянули питання про перенесення матчів 17 і 18 турів регулярного чемпіонату Ліги за участю маріупольського "Азовмаша". У підсумку наступні домашні ігри приазовці проведуть в Самарі і Волгограді.

Зазначимо, що "Донецьк" ділить 4-6 місця в групі А Єдиної Ліги ВТБ з "Єнісеєм" і "Новгородом". "Азовмаш" в групі В посідає 8 місце.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram