>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" обіграло "Говерлу" у контрольному двобої

Ленс, Ярмоленко і Мбокані вже розуміють один одного

"Динамо" обіграло "Говерлу" у контрольному двобої
Фото: www.sport-express.ua

У неділю київське "Динамо" на своїй базі в Конча-Заспі провело контрольний матч з ужгородською "Говерлою". Гра відбувалася в розширеному форматі. Зустріч фактично складалася з двох двобоїв, але з одним застереженням: у кожному з них тайм тривав 35 хвилин замість звичайних 45-ти. За сумою двох матчів кияни перемогли 3:1 (2:0, 1:1).

Вже перша атака господарів завершилася успіхом: Ленс розстріляв Надя після скидки Мбокані. Дьюмерсі в свою чергу асистував Ярмоленко. Надалі "Динамо" володіло перевагою, але особливої гостроти біля воріт суперника не створювало.

Другий тайм проходив у схожому ключі. Майже відразу після поновлення гри вихованці Олега Блохіна зуміли домогтися успіху: атака "Динамо" правим флангом завершилася м'якою подачею Ярмоленко від лицьової лінії на п'ятачок перед воротами - Гармаш до м'яча не дотягнувся, зате на дальній штанзі спритнішим за всіх виявився Мбокані - 2:0.

У завершальному відрізку матчу команди якийсь час демонстрували рівну боротьбу без гострих ситуацій, а потім вистрілили двома поспіль гольовими моментами. Але "Говерла" свій шанс втратила, а "Динамо" - ні. У складі киян відзначився Ідейє, який холоднокровно обіграв воротаря і відправив сферу у сітку - 3:0.

Пропустивши третій гол, "Говерла", нарешті, перехопила ініціативу. У підсумку, ужгородці таки зуміли реалізувати свою перевагу в цьому відрізку зустрічі: на 122 хвилині Данді ударом головою з лінії воротарського замкнув подачу зі штрафного від правої кромки поля - 3:1.

"Динамо" — "Говерла" — 3:1 (1:0, 1:0, 0:0, 1:1)

Голи: Ленс (1), Мбокані (46), Ідейє (109) — Дандя (122)

"Динамо" (склад на 1 і 2 тайми): Рибка, Сілва, Хачеріді, Драгович, Макаренко, Велозу, Гармаш, Ленс (Лазарович, 66), Ярмоленко, Беланда, Мбокані.

Склад на 3 і 4 тайми: Коваль, Селін, Віда, Вукоєвич, Сидорчук, Цуріков (Бесєдін, 89), Безус, Аруна (Лазарович, 99), Гусєв, Ідейє, Кравець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram