>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Хімік" дотиснув "Анкару" у першому матчі плей-оф Єврокубка

Тревіс і Ділейні дозволили українцям здобути непросту перемогу

"Хімік" дотиснув "Анкару" у першому матчі плей-оф Єврокубка
Фото: vremya-sporta.od.ua

Южненський "Хімік" в першому матчі 1/8 фіналу Єврокубку переміг турецьку "Анкару". Матч, який Євроліга перенесла із Южного в Стамбул, почався для української команди бентежно. "Хімік" класно почав гру: точні попадання Ділейні і Завадського дозволили жителям півдня втекти у відрив 7:0. Але "Анкара" всього за хвилину відновили паритет і жителі півдня "попливли". Голубович і Вальтерс миттєво збільшили відрив до десяти очок.

На щастя, у другій чверті "Хімік" перехопив ініціативу і стараннями Шулера зрівняв рахунок. Але на велику перерву лідером пішла таки "Анкара" - Плісніч закинув м'яч у кільце з сиреною.

Після перерви "Хіміку" вдався ривок - 8:0. Але "Анкара" не здалася. Голубович, вдало діючи під щитами, скоротив розрив у рахунку. Як підсумок, у четвертій чверті почалися "гойдалки". Завдяки потраплянням Тревіса і Ділейні "Хіміку" вдалося вийти з "нервування" переможцем - 75:71.

Матч-відповідь відбудеться через тиждень в Анкарі.

"Хімік" – "Анкара" 75:71 (15:23, 23:16, 21:13, 16:19)

Х: Ділейні (15 + 8 підбирань), Попов (0), Шулер (11), Тревіс (19 + 9 підбирань + 3 перехоплення + 4 втрати), Завадський (8 + 5 підбирань), Гейтенс (8 + 4 передачі), Коваленко (6), Фрейманіс (6), Рябчук (2), Пустовий (0).

ТЕД: Рашіч (6), Валтерс (9 + 7 передач), Байгулов (4 + 5 підбирань), Плісніч (14 + 6 підбирань), Голубович (18 + 11 підбирань), Такер (18), Чандан (2), Давуд (0), Ерденіз (0), Кавакліоглу (0).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram