>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Грозний пропонує закінчити чемпіонат у червні

Мундіаль українській лізі не перешкода

Грозний пропонує закінчити чемпіонат у червні
Фото: footballfans.com.ua

Наставник ужгородської "Говерли" В'ячеслав Грозний вважає, що чемпіонат України цілком можна дограти в червні.

"Я вважаю, що пропозиція грати без "збірників", які поїдуть на чемпіонат світу, не позбавлена підстав. Є сенс над нею подумати, ніж грати через два дні на третій в стрес-режимі. Можна спокійно проводити матчі в червні, і це піде на користь.

Думаю, є багато варіантів, які розглядаються ФФУ і УПЛ. Ми всі разом прийдемо до спільного знаменника. Головне - заспокоїти ситуацію в країні", - розповів Грозний в інтерв'ю каналу "Футбол 1".

УПЛ за рекомендацією МВС скасувала два тури чемпіонату України. Таким чином, закінчення чемпіонату країни відсувається на невизначений термін. Спочатку передбачалося, що сезон УПЛ завершиться 17-го травня.

Нагадаємо, в червні в Бразилії пройде чемпіонат світу. Українські клуби, згідно з нормами ФІФА, зобов'язані відпустити гравців у свої збірні не пізніше, ніж 18-го травня (йдеться про Віде, Ленсі, Вукоєвича, Велозу, Ідейє, Едуардо, Бернарді, Срну, Сантіні, Шуніче). Тому, якщо чемпіонат продовжать до червня, низка команд гратимуть без своїх лідерів. Також зазначимо, що збірна України проведе турне по Південній Америці наприкінці травня - початку червня, зігравши близько 7 товариських ігор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram