>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Понікаровський: в пітерському СКА цікавляться, що відбувається в Україні

Цілісність України важлива: і для росіян, і для українців

Понікаровський: в пітерському СКА цікавляться, що відбувається в Україні
Фото: isport.ua

Український нападник пітерського СКА Олексій Понікаровський поділився думкою про події, які відбуваються в Україні:

"Я народився і виріс у Києві, тому мої батьки і всі рідні зараз знаходяться там. Зрозуміло, що ми постійно телефонуємо, обговорюємо якісь теми. Для мене зараз найголовніше, щоб нічого не сталося з рідними та близькими. Решта від мене не залежить. Залишається тільки чекати, що буде далі. Очевидно, ситуація склалася непроста. Будемо сподіватися, що вона вирішиться без кровопролиття.

На час ігор або тренувань сторонні думки намагаюся відкинути убік, щоб добре виконувати свої обов'язки. Все, що я можу контролювати в цій ситуації, - це те, як я граю в хокей. Політиків у нас вистачає - повинні розібратися.

Звісно, в СКА обговорюється ця тему. Хтось співчуває, хтось розпитує, дізнається, як реально йдуть справи на батьківщині.

Коли був маленьким, Україна стала незалежною державою, але тоді я ще нічого не розумів. Потім підріс і став краще розбиратися в політиці. Але мені і в голову не могло прийти, що наш народ буде розділений, що проллється кров. Думаю, цілісність України важлива: і для росіян, і для українців, для всіх взагалі. Ми всі - брати-слов'яни".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram