>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Чорноморець" розпустив футболістів по домівках

Слідом за легіонерами "моряків" покинуть українці

"Чорноморець" розпустив футболістів по домівках
Фото: EPA/UPG

Одеський "Чорноморець" відправив своїх футболістів у безстрокову відпустку. Кілька гравців найближчим часом можуть покинути Одесу. Ними цікавляться клуби Росії, Франції та Казахстану.

Про це заявив футбольний агент Вадим Шаблій, який представляє інтереси гравців одеського "Чорноморця" Олексія Антонова, Олексія Гая і Євгенія Паста:

"Одеський "Чорноморець" дійсно розпустив футболістів у відпустку на невизначений термін, але тільки через ситуацію, яка склалася в країні. Усе може будь-якої хвилини змінитися. Вони, природно, залишаються гравцями "Чорноморця", чекають на відновлення чемпіонату і готові далі виконувати свої контрактні зобов'язання.

Водночас цією ситуацією скористалися клуби інших країн, які готові запросити до себе футболістів. Антоновим знову цікавляться в Казахстані та Росії. Гай після матчів із "Ліоном" привернув увагу клубів із Франції, Хорватії і того-таки Казахстану".

Нагадаємо, раніше п'ять легіонерів "Чорноморця" (Фонтанельо, Сантана, Бергер, Ріеара і Джеджу) вже розірвали контракти з клубом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram