>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Роналду врятував "Реал" від поразки в дербі

"Галактікос" продовжують очолювати турнірну таблицю чемпіонату Іспанії

Роналду врятував "Реал" від поразки в дербі

У центральному матчі туру в Прімері зустрілися "Атлетіко" і "Реал". "Галактікос", які цього тижня розгромили "Шальке", уже на 3 хвилині відкрили рахунок. Бензема, уникнувши офсайду, замкнув навіс Ді Марії.

Поступово "матрацники" перехопили ініціативу, змусивши мадридських зірок відбиватися. На 28 хвилині "Атлетіко" свою ігрову перевагу конвертували в забитий м'яч. Коке після класної передачі Турана послав м'яч у дальній кут воріт Лопеса. На цьому господарі не зупинилися. Оборона "Реалу" тріщала по швах , але Лопес до слушного часу виручав. Проте на 45 хвилині Дієго проспав удар Габі метрів з 40.

Після перерви "Реал" спробував переламати хід гри, але у "вершкових" нічого не виходило. Роналду і Бейл загрузли в оборонних конструкціях "Атлетіко", водночас Дієго Коста регулярно турбував Лопеса контрвипадами. В одному з епізодів Альбіол , намагаючись зірвати вихід один на один, "завалив" Косту. Однак рефері побачив у діях нападника симуляцію. Цей момент підняв на вуха всю лавку "Атлетіко". Бургос, асистент Сімеоне, ледь не задушив арбітра в своїх обіймах.

На 82 хвилині врятував "Реал" від закономірної поразки Кріштіану Роналду.

"Атлетіко" - "Реал" – 2:2

Голи: Коке (28), Габі (45+1) – Бензема (3), Роналду (82).

"Барселона" - "Альмерія" – 4:1

Голи: Алексіс Санчес (9), Мессі (24), Пуйоль (83), Хаві (89) – Трухільйо (27).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram