>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов не зміг вийти у фінал в Акапулько

На третій сет півфінального матчу Саші вже не вистачило

Долгополов не зміг вийти у фінал в Акапулько
Фото: EPA/UPG

Олександр Долгополов (38-й у світі) зачохлив ракетку у півфіналі турніру Серії 500 в Акапулько, програвши Кевіну Андерсону (21-й).

Українець зіткнувся з величезними проблемами на своїй подачі у першому сеті , окуляри виходиш буквально вигризати . Але в підсумку - 1:6.

У другій партії точилася рівна боротьба , але в 9- му геймі південноафриканець придбав подвійний брейк- поінт. Втім , Довго впорався з тиском , а в 12- му геймі , вже на подачі суперника , " брейканула " з рахунку 0:30, вигравши чотири розіграшу поспіль - 7:5.

А от на вирішальний сет українця не вистачило. Саша відразу віддав свою подачу , а в п'яти геймах на подачі суперника зміг виграти лише одне очко (1 з 21 -го).

У підсумку - 1:6 , 7:5 , 4:6. Але українець занесе собі в актив 180 очок в особистий рейтинг. Вже з понеділка Саша окопалися біля кордонів ТОП -30.

Додамо, що у другому півфіналі справжній триллер показали Енді Маррей (7-й) і Григор Дімітров (22-й). Матч завершився о 2:33 ночі!

У третьому сеті болгарин не зміг подати на сет, потім ледь не відібрав у Маррея подачу, але в підсумку все вирішилося на тай-брейку. 4:6, 7:6 (7:5), 7:6 (7:3) - на користь Дімітрова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram