>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українська гірськолижниця: я покидаю Олімпіаду в знак протесту проти бандита і його прислуги

Шансів виграти медаль в Сочі у Мацьоцької не було

Українська гірськолижниця: я покидаю Олімпіаду в знак протесту проти бандита і його прислуги
Фото: facebook/alex.perper

Українська гірськолижниця Богдана Мацьоцька заявила про те, що вона не буде брати участь в останніх змаганнях на Олімпіаді в знак протесту проти політики української влади.

"Ми, члени олімпійської збірної України Мацьоцька Богдана та Мацьоцький Олег, вкрай обурені останніми діями президента України Віктора Януковича, який замість того, щоб вирішити конфлікт з Майданом (на що ми до останнього сподівалися, вирушаючи до Сочі на Олімпіаду), втопив останні надії українців у крові і порушив при цьому принцип Олімпійських ігор - мир під час їх проведення.

На знак солідарності з борцями на барикадах Майдану, і на знак протесту проти бандита - президента і його уряд прислуг ми відмовляємося від наступного виступу на Олімпійських іграх в Сочі.

Вічна пам'ять полеглим героям за Волю України! Слава Україні та її Героям!", - написав на своїй сторінці в Facebook батько і тренер спортсменки Олег Мацьоцький.

Зазначимо, що Мацьоцька в Сочі не хапал зірок з неба. У супергіганті Богдана фінішувала 27-ю. У гігантському слаломі українка посіла 43 місце.

Нагадаємо, що в середу українські лижниці Марина Лісогор і Катерина Сердюк відмовились від участі у командному спринті без траурних стрічок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram