>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЛЧ: Мессі й Ібра перетворили ігри у відповідь на формальність

"Барса" і ПСЖ здобули "сухі" виїзні перемоги

У вівторок відбулися два матчі 1/8 Ліги чемпіонів.

«МанСіті» без Агуеро на своєму полі нічого не зміг протистояти «Барсі». У першому таймі каталонці володіли ініціативою, але до воріт Харта практично не добиралися, сконцентрувавшись на володінні м'ячем. У «городян» гра в атаці не клеїлася - Давид Сільва, якого Пеллегріні відрядив на позицію плеймекера, виглядав непереконливо. Як підсумок, господарі провели лише кілька небезпечних атак за рахунок флангових проходів Коларова і забійної потужності Туре.

Після перерви гра розкрилася, і на 54 хвилині Лео Мессі, по суті, зробив результат. Іньєста прекрасною передачею вивів Лео на рандеву з голкіпером (Компані помилився під час створення офсайду) і був збитий Демікелісом. Рефері був суворий: червона картка і пенальті (хоча захисник почав фолити до штрафної!). Мессі з «точки» був точний.

Фото: EPA/UPG
МС, залишившись у меншості, несподівано заграв набагато гостріше в атаці. Прокинувся Сільва, який після виходу Насрі повернувся на фланг, непогано увійшов у гру Джеко. Однак Вальдес на останньому рубежі був чудовий. Водночас «Барса» регулярно проводила гострі контратаки, і на 90-й хвилині одна з таких вилазок завершилася успіхом. Алвеш реалізував свій другий у грі вихід один на один.

В іншому матчі дня ПСЖ на виїзді розгромив «Байер» - 0:4. Кращим гравцем матчу природно визнано Златана Ібрагімовича.

Фото: EPA/UPG

Сьогодні відбудуться ще два матчі: «Арсенал» - «Баварія», «Мілан» - «Атлетіко».

«Манчестер Сіті» - «Барселона» - 0:2

Голи: Мессі, 54 (з пенальті), Алвеш, 90

«Байєр» - ПСЖ - 0:4

Голи: Матуіді, 3, Ібрагімович, 39 (з пенальті), 42, Кабайє, 88.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram