>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ванесса Мей незграбно попіарилась на Олімпіаді - відстала від переможця на 27 секунд!

Поганий результат - це теж піар

Відома скрипалька Ванесса Мей, на подив багатьох, "пішла в спортсмени" на деякий час. На Олімпіаді Ванесса представляє Таїланд: скрипалька виступає в Сочі у гігантському слаломі під прізвищем Ванакорн. У своєму дебютному старті Ванесса показала останнє, 74 місце. Такий результат Мей анітрохи не засмутив.

Фото: EPA/UPG

"Перед Іграми мені багато хто говорив про ризик. Але потрібно насолоджуватися життям. Якщо ти поставив перед собою мету, то мусиш обов'язково домогтися її, незважаючи ні на що.

Щодо моєї спроби, то це було чудово. Важко залишатися зосередженим, коли на підготовку витратив всього шість місяців. Але я щаслива вже від того, що змогла подолати всю дистанцію від старту і до фінішу і не заблукала. Той досвід, який я отримала від участі в Олімпіаді, - безцінний. Думаю, у другій спробі мені вдасться розвинути вищу швидкість", - розповіла Мей.

Додамо, що Мей вдалося не повторити долю 15 спортсменок, які зійшли з траси. При цьому її відставання від переможця першої спроби словенки Тіни Мазе становило нібито не рекордні 27 секунд.

Фото: EPA/UPG

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram